Overzicht dag attracties in de buurt

Klik hier voor alle dagattracties in Zeeland

Dagattracties Zeeland

Vrijetijdscentrum De Parel

De Parel is hèt vrijetijdscentrum in Domburg. Naast het luxueuze Kuur- en Beautycentrum en het stijlvolle saunalandschap treft u er ook een uitgebreid zwemparadijs aan met o.a. binnen-/buitenbad, peuterbad, 79 meter lange glijbaan, Pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken, bikinibar en een Speel- en Zonneweide. Daarnaast biedt De Parel u bowling- en squashbanen, een fitnessruimte, een theater met theatercafé, een sportcafé en restaurant De Parelvisser.

www.roompotzwemparadijs.nl

Glow in the dark golf

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door fluorescerende black lights….Het gaat natuurlijk om het plezier, maar eenmaal aan het spelen wil iedereen uiteindelijk maar één ding: in zo min mogelijk keer het balletje in de hole krijgen!www.glowgolf.nl/nl/middelburg

Mini mundi

REUSACHTIG veel plezier bij Mini Mundi, ontdek Miniatuur Walcheren, beleef het attractiepark en geniet van de indoorspeeltuin! Ontdek Miniatuur Walcheren, Beleef het attractiepark en geniet van de indoorspeeltuin,in het mega paviljoen staan verschillende speelstructuren met een uitdagende klimtoren, botsauto’s en een ware klimvulkaan. Aan de kleinsten is ook gedacht: het springkussen, met softplay en natuurlijk de reuze blokkenhoek.

www.minimundi.nl

Supermarkt Jumbo van den Berg en drogisterij DA

Tegenover ons hotel zit de pas nieuw geopende supermarkt van Jumbo. Deze mooie uitgebreide supermarkt is een geweldige toevoeging voor Zoutelande en met een ideale locatie voor onze gasten. Daarnaast is ook pas geopend in het gebouw van de Jumbo drogisterij DA. Zo kunt u hier in dit gebouw inmiddels terecht voor alles wat u nodig heeft. En dit alles op 50 meter van ons hotel!

Fietsroutes Zeeland

Hier vind je diverse fietsroutes in Zeeland. Klik op de link voor meer informatie: https://www.c-and-a.com/nl/nl/shop/fietsregio-zeeland